Företagslägenheter

Företagslägenheter

Apartment Sweden har specialiserat sig på att hitta ett boende som både företaget och gästande personal trivs med. Apartment Sweden erbjuder möblerade företagsbostäder för kortare eller längre perioder, från några veckor till flera år. Att bo i lägenhet innebär många fördelar både för företaget och för den anställde. Till skillnad från opersonliga hotellrum kan en lägenhet kännas nästan som hemma. Ta en så enkel sak som att kunna bjuda hem några nyvunna bekanta på en bit mat efter jobbet. Sedan är det ju förstås billigare att bo i lägenhet Alla har olika uppfattning om vad som är ett bra boende. Vissa vill bo centralt med stadens myller runt hörnet. Andra uppskattar närheten till naturen. Att snabbt kunna ta sig till jobbet eller att barnen får nära till skolan kan också vara viktigt att ta hänsyn till. Apartment Swedens lägenheter varierar i storlek och finns runt om i Göteborg. De är fullt möblerade och allt är förberett så att gästen själv ska kunna sköta sitt hushåll. Skulle däremot städningen vara en mindre önskvärd syssla kan Apartment Sweden to hand om den biten. Nyfiken på hur våra lägenheter ser ut? Hör av Er så gör vi en rundtur tillsammans. Låt oss ta ett möte redan nu, så slipper du garanterat bostadsbekymmer framöver.

Fördelar

Prisvärt
Jämfört med hotell kan ni spara stora summor. Ju längre period och ju fler som skall bo i lägenheten, desto större blir besparingen.
Modernt
Samtliga hotellägenheter är modernt möblerade och utrustade med WiFi, platt-tv med mera.
Flexibelt
Ni bestämmer själva in- och utflyttningsdatum och betalar endast för dessadygn. I de fall då ni inte från början vet ert slutdatum så kan vi erbjuda 1 månads uppsägningstid.
Storlek
Vi erbjuder boende från 25 till 150 kvm och 1 till 8 sängar

Apartment Sweden grundades 1995 i Göteborg. Med över 200 lägenheter i Göteborg är vi en av de ledande aktörerna på denna marknad. 2017 togs ägarskapet över av Strawberry Living AB som också är majoritetsägare i Företagsbostäder, https://www.foretagsbostader.se. Vår interna personal är 6 personer som sköter daglig drift på plats i Göteborg. Nedan kan ni se vår personal och vilka uppgifter respektive person ansvarar för. Apartment Sweden samarbetar med Caretaker Göteborg som sköter all städning av hotellägenheterna. Apartment Sweden är partner med Frölunda Indians och IFK Göteborg.

Hotellägenheter

Vad är en ”hotellägenhet”?

För många så är begreppet ”hotellägenhet” något nytt som man kanske inte har hört talas om tidigare. I grunden så är en hotellägenhet jämförbar med en vanlig lägenhet, men med några väsentliga skillnader:

 • Den är fullt utrustad med allt som behövs på längre sikt.
 • Det ingår alltid el, värme, vatten, TV-licens och internet via WiFi.
 • Slutstädning är alltid inkluderat i våra priser.
 • Tvättmaskin eller tillgång till tvättmaskin ingår.
 • Det tillhandahålls alltid toalettartiklar såsom schampoo, balsam och tvål, samt lakan och handukar.
 • Vill man ha regelbundet städ, extra Tv-kanaler eller parkering så kan man enkelt boka det som ett tillägg.
 • En hotellägenhet löper ej över fast kalendermånad, utan bokas flexibelt från det datum som passar just er.
 • Ni bokar endast till det datum som ni har behov för. Skulle ni inte veta exakt slutdatum på förhand så erbjuder vi en tillsvidarebokning med 1 månads uppsägningstid.
 • Priserna är variabla med hyresperioden.
 • Bo i hotellägenhet med familjen eller vänner på eran semestervistelse i Göteborg.
 • Vi på Apartment Sweden finns tillgängliga för att hjälpa er med boendet om ni skulle ha några frågor eller vill rapportera en åtgärd i lägenheten.

Ett urval av våra adresser i Göteborg


AVENUE A1
Kungsportsavenyn 1
Exklusivt boende mitt på Avenyn i hjärtat av Göteborg. Fördelat på 2-3 rok med 2-6 bäddar i vardera av lägenheterna. Fastigheten innefattar 10 hotellägenheter på vindsplan.
Hotell VR40
Viktor Rydbergsgatan 40
Nyrenoverad fastighet fördelad på 2-6 rok med 2-8 bäddar i vardera av lägenheterna. Fastigheten innefattar 17 hotellägenheter + kontor/reception på bottenvåningen. Totalt 64 bäddar.

Anläggningar

{{f.Group}}

Lägenheter

Lägenhetstyp
{{room.Type}}
Antal bäddar: {{room.Persons}}

Boka nu

Hotell VR40

Avenue A1

Engel

Kontakt & Om oss

Viktor Rydbergsgatan 40, Göteborg +46 31 87 01 05 info@apartmentsweden.se

Apartment Sweden AB

Apartment Sweden was founded in 1995 in Gothenburg. With over 200 apartments in Gothenburg , we are one of the leading players in this market. In 2017 Strawberry Living AB took over ownership of Apartement Sweden. They are also the majority shareholder of Företagsbostäder, https://www.foretagsbostader.se. Our internal staff are six people running the daily operation of the City of Gothenburg. Below you can see our staff and what tasks each person is responsible. Apartment Sweden cooperates with Caretaker Gothenburg that handles all the cleaning of hotel apartments. Apartment Sweden is a partner with Frölunda Indians and IFK Göteborg.

At least 2 characters
@ required!
Message required!

Tack för ditt mail. Vi hör av oss så snart vi kan!

Team